Vegánska strava

V kategórii sa nachádzajú 2 články.
Tekvicovo-pohánková kaša s figami

Tekvicovo-pohánková kaša s figami

Sušené figy zalejeme 2 dl teplej vody.  Tekvicu poriadne umyjeme, rozrežeme na polovicu a jadierka vydlabeme. Nakrájame ju na mesiačiky, rozložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote 200 stupňov 20 minút.  Medzitým si uvaríme pohánku, ktorú predtým prepláchneme horúcou vodou. Dáme ju variť do 400 ml vody. Privedieme k varu, povaríme 3 minúty, potom ju...
Čítajte viac
Sója v našej strave

Sója v našej strave

Z veľkého množstva sójových výrobkov, ktoré poznáme, sú jedine fermentované sójové výrobky skutočné vhodné pre naše zdravie. Prechádzajú totiž procesom fermentácie , počas ktorej sa zo sóje vo veľkom množstve odstraňujú rôzne toxíny tzv. antinutričné faktory.
Čítajte viac