Vegánska strava
V kategórii sa
nachádzajú 2 články.

Tekvicovo-pohánková kaša s figami
Sušené figy zalejeme 2 dl teplej vody. Tekvicu poriadne umyjeme, rozrežeme na polovicu a jadierka vydlabeme. Nakrájame ju na mesiačiky, rozložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote 200 stupňov 20 minút. Medzitým si uvaríme pohánku, ktorú predtým prepláchneme horúcou vodou. Dáme ju variť do 400 ml vody. Privedieme k varu, povaríme 3 minúty, potom ju...
Čítajte viac

Sója v našej strave
Z veľkého množstva sójových výrobkov, ktoré poznáme, sú jedine fermentované sójové výrobky skutočné vhodné pre naše zdravie. Prechádzajú totiž procesom fermentácie ,
počas ktorej sa zo sóje vo veľkom množstve odstraňujú rôzne toxíny tzv.
antinutričné faktory.
Čítajte viac